Eten bestellen in Zaandam en omstreken

Waar je ook in de regio Zaanstad bent, overal kan je bestellen bij Bolke de Beer. Dit kan je telefonisch doen op 075-6167037 of middels de online bestel mogelijkheden op de website van Bolke de Beer op https://bolkedebeer.nl/shop/ Naast de vele verschillende snack mogelijkheden kan je ook terecht voor een tot in de puntjes verzorgde catering of lunch.

LUNCH VAN BOLKE DE BEER

Of je nu op zoek bent naar een broodje kaas of 1 van de vele luxebroodjes, bij Bolke de Beer ben je aan het juiste adres, een witte bol, een bruine bol, witte pistolet, bruine pistolet of heerlijke Italiaanse bol, alles is mogelijk bij Bolke de Beer Catering in Zaandam. Bestellingen voor bedrijven vanaf 25 euro komen wij voor een geringe vergoeding bij u bezorgen zodat u heerlijk kan genieten van uw rijk belegde broodjes of verse in eigen keuken gemaakte salades.

CATERING VAN BOLKE DE BEER

Opzoek naar een cateraar voor een bedrijfsevenement, een bruiloft of andere feestelijke bijeenkomst, laat je inspireren door de vele mogelijkheden die Bolke de Beer Catering je kan aanbieden. Neem telefonisch contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. Het Bolke de Beer Party Buffet of een van de heerlijke in eigen keuken gemaakte salades met de producten van Bolke de Beer weet u dat evenement geslaagd is.

Bolke de Beer BBQ-specialist van de Zaanstreek

Een bedrijfs-BBQ, BBQ-feest bij je thuis in de tuin of met je sportvrienden op de vereniging? Alles is mogelijk met de BBQ-pakketten van Bolke de Beer. Tevens kunt voor een voordelig tarief onze gasgestookte BBQ huren. Over het schoonmaken hoeft u zich niet druk te maken, dat doen wij allemaal. Geen zin om achter de BBQ te staan, wij kunnen ervoor zorgen dat een van onze gastvrije medewerkers de complete BBQ voor u regelt.

Eten bestellen in de Zaandam, Koog aan de Zaan of andere plekken in de regio

Of nog druk aan het werken bent of lekker aan het chillen bent met familie of vrienden en op zoek bent naar een heerlijke snelle lunch: het is altijd mogelijk om online je eten te bestellen bij Bolke de Beer in Zaandam. Geniet van de rijk belegde Italiaanse Bol of de lekkerste Hotdog van Nederland, Bolke de Beer heeft het allemaal in zijn pakket zitten. Trakteer jezelf op een royale zak patat of een knapperige van Dobben kroket, bekijk de website voor alle mogelijkheden. Dankzij onze bezorgdienst is je bestelling in een mum van tijd bij thuis bezorgt.
Eten bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest op de website van Bolke de Beer. Ook de vele caterings mogelijkheden zijn eenvoudig online te bestellen. Kan je geen keuze maken? Bel met ons en wij helpen je graag verder. 0756167037 dagen per week bereikbaar, of stuur ons een e-mail op info@bolkedebeer.nl. Voordat het weet heb je de lekkerste snacks en catering van Bolke de Beer in huis en zit je volop te genieten.

WE HEBBEN DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE GEZET

Eten bestellen via onze website of telefonisch is nog nooit zo makkelijk, voordelig en snel geweest. Afrekenen kan direct online middels iDEAL, tevens kan je bij je bestelling aangeven hoe laat je je bestelling komt ophalen, je hoeft je dan alleen maar even te melden dat je aanwezig bent in de zaak.